Hälsoföreläsningar
som skapar engagemang och motivation!

Boka en av våra hälsoexperter som föreläsare till ert företag och ni kommer få en session som ger avtryck och inspiration. Det är viktigt för oss att leverera hög kvalitét och skapa en djupare och bättre kunskap om hälsa på de arbetsplatser vi besöker. Därav lägger vi som hälsoexperter fokus på att inte bara berätta vad som är bra att träna och vikten av rätt kost - utan framförallt varför. Genom en djupare förståelse vet vi att många fler tar till sig informationen - och framförallt börjar agera på den. Vårt mål är att skapa skillnad, på riktigt.

Uppskattade hälsoföreläsningar för företag som kan hållas både digitalt och på plats!

För att kunna göra skillnad för hälsan på en arbetsplats är det viktigt att att få med så många som möjligt. Vi strävar alltid efter att alla som arbetar på arbetsplatsen, oberoende bakgrund och inställning, ska bli motiverad.


Föreläsningar med ett holistiskt perspektiv på välmående!

Hälsa är inte bara fysiskt välmående - att träna, äta bra, och sova gått. Det handlar även om psykiskt välmående - att känna sig bra och tillfreds, mentalt. Vi vet att fysisk och psykisk hälsa - och ohälsa - hänger ihop. Därav har vi vikt vid helheten. Det hjälper inte bara att träna för att må bra, utan tvärtom, det kan till och med vara så att man tränar för mycket. Nyckeln till att ha det bra är att hitta sin egna balans. Något som är lätt att säga, men svårt att göra. Detta, och mycket annat, är saker vi fokusera på när vi föreläser om, både om fysisk och psykisk hälsa.

Några av våra föreläsare!

Vi samarbetar med människor inom flera olika fält. Kontakta oss för att få det fulla utbudet!

Sandra Jönsson

Organisatorisk hälsa

Johan Lundberg

 Organisationspsykolog

Fredrik Hörlyk

Hållbart värdeskapande

Josefin Öhlin

Träningscoach & organisatorisk hälsa

Vill ni boka en föreläsare?

Få mer information och boka er nästa
hälsoföreläsning med oss!

Utöver hälsoföreläsningar - en plattform med
hälsoindex och digitala hälsoinsatser!

För oss är en föreläsning om hälsa och motivation bara en del i ert hälsoarbete- just därför rekommenderar vi ofta våra kunder att kombinera föreläsning med en motionstävling eller att arbeta med hälsoaktiviteter som pausgympa.  Vi erbjuder traditionella stegtävlingar och motionstävlingar, men även pulsmätningar som ger ett hälsoindex. Vi hjälper er gärna att sätta upp ett hälsoarbete i vår plattform för att skapa en bättre överblick över vilken effekt friskvårdssatsningar har, och hur det påverkar sjukfrånvaron långsiktigt.