Hälsoföreläsningar som ger engagemang och motivation!

Boka en av våra hälsoexperter och få en session som ger avtryck och inspiration. Det är viktigt för oss att leverera hög kvalitét och skapa en djupare och bättre kunskap om hälsa på de arbetsplatser vi besöker. Därav lägger vi som hälsoexperter fokus på att inte bara berätta vad som är bra att träna och vikten av rätt kost - utan framförallt varför. Genom en djupare förståelse vet vi att många fler tar till sig informationen - och framförallt börjar agera på den. Vårt mål är att skapa skillnad, på riktigt.

 

Föreläsningar med ett holistiskt perspektiv på välmående!

Hälsa är inte bara fysiskt välmående - att träna, äta bra, och sova gått. Det handlar även om psykiskt välmående - att känna sig bra och tillfreds, mentalt. Vi vet att fysisk och psykisk hälsa - och ohälsa - hänger ihop. Därav har vi vikt vid helheten. Det hjälper inte bara att träna för att må bra, utan tvärtom, det kan till och med vara så att man tränar för mycket. Nyckeln till att ha det bra är att hitta sin egna balans. Något som är lätt att säga, men svårt att göra. Detta, och mycket annat, är saker vi fokusera på när vi föreläser om, både om fysisk, mental och psykisk hälsa.

Anna Wärngård

Stresspedagog

Robert Kronberg

Fd. Elitidrottare & hälsoexpert

Sandra Jönsson

Health Management expert

Learning to Sleep

Sömnpsykologer

Noha Mousbah

Organisations- & teamutvecklare

Johan Lundberg

Organisationspsykolog

Vill ni boka en föreläsare?

Få mer information och boka er nästa
hälsoföreläsning med oss!

Utöver hälsoföreläsningar - en plattform med digitala hälsoinsatser!

För oss är en föreläsning om hälsa och motivation bara en del i ert hälsoarbete- just därför rekommenderar vi ofta våra kunder att kombinera föreläsning med en motionstävling eller att arbeta med hälsoaktiviteter som pausgympa.  Vi erbjuder traditionella stegtävlingar och motionstävlingar, men även pulsmätningar som ger ett hälsoindex. Vi hjälper er gärna att sätta upp ett hälsoarbete i vår plattform för att skapa en bättre överblick över vilken effekt friskvårdssatsningar har, och hur det påverkar sjukfrånvaron långsiktigt.