TRY & WORK-OUT CHALLENGE

I samarbete med Tribes InMotion så har vi tagit fram ett kombinerat utmanings- och träningsupplägg. Upplägget är enkelt. Tre veckors tävling, tre olika veckoutmaningar och tre spännande aktiviteter att testa tillsammans!

Morbi in sem

Try & Work-out challenge:En klassisk aktivitetsutmaning i där alla företag samlar poäng genom att registrera olika mentala och fysiska aktiviteter. Under utmaningen så kommer det att dyka upp tre veckoutmaningar som kommer att gå parallellt med den stora utmaningen där deltagare kommer att få chansen att testa en rad med spännande aktiviteter. Klasserna kommer direktsändas via Zoom.

Veckoutmaning 1: Mental Challenge. Denna vecka kör vi lite större fokus på att arbeta med vår mentala styrka och aktiviteter så som yoga kommer ge lite extra mycket poäng.

Prova på med Tribes in Motion:
Tis: Yin yoga
Tors: VInyasa yoga

Veckoutmaning 2: VardagsHacks Challenge.
Denna vecka fokuserar vi på musikens och rörelsens kraft, Ge veckan en energikick med latinamerikanska rytmer. Alla typer av dans-rörelser kommer under denna vecka att ge lite extra poäng.

Prova på med Tribes in Motion:
Tis: ChiGong
Tors: Movement Circuit

Veckoutmaning 3: Dance Challenge.
Denna vecka fokuserar vi på musikens och rörelsens kraft, Ge veckan en energikick med latinamerikanska rytmer.

Prova på med Tribes in Motion:
Tis: Samba
Tors: Zumba

Morbi in sem

 • Klasserna som ingår i Mental Challenge

  Vinyasa Yoga:
   Ett litet mer pulshöjande yoga-pass. En dynamisk och fritt flödande form av yoga.

  Yin Yoga: 
  En lugnare yogaform med meditativa inslag. Fokus på återhämtning, avslappning och nedvarvning. 

 • Klasserna som ingår i VardagsHacks

  Qigong:
  Kombinerar rörelse, andning och mental träning. Med en djup koncentration repeteras rörelserna mjukt, närvarande och kraftfullt.

  Movement circuit
  : Fyspass med inspiration från kampsporten Capoeira. Övningar som utmanar kondition och stärker koordination, flexibilitet, kreativitet och styrka.

 • Klasserna som ingår i Dance Challenge

  Samba:
  Afro-brasiliansk dans, (egentligen ett samlingsnamn för många olika typer av rytmiska dans). Träning till medryckande musik.

  Zumba: En dansklass med enkla koreografier där vi rör oss i takt med latinska rytmer, samtidigt som uthållighet, koordination, taktkänsla och rörlighet utvecklas.