Våra upplägg

Stegutmaning

En klassisk stegutmaning där endast steg räknas! Medarbetare väljer själva om de vill registrera steg manuellt eller automatiskt via koppling till Google Fit och Apple health.

Aktivitetsutmaning

En utmaning där ni själva väljer er aktivitetslista och hur er utmaning ska se ut. Kör en kombinerad motions och hållbarhetsutmaning, eller varför inte en mentalutmaning? 

Hälsoplan 6 mån

Vi hjälper er att göra en hälsoplan för 6 månader där vi börjar med en nulägesanalys och sätter upp ett fokus utefter det med hälsoutmaningar och individuella program. 

För organisationen som vill lite mer:

Hälsoår

Vi hjälper er att planera och sätta upp ett helt hälsoår! I och utanför vår hälsoapp. I appen genomförs hälsomätningar och medarbetare får individuella hälsoprogram och målsättning, de kan även gå med i gemensamma hälsoutmaningar. Utöver det hjälper vi er att sätta upp workshops och föreläsningar. 

Hälsomätning

Addera en hälsomätning till er aktivitetsutmaning eller stegtävling! Det perfekta sättet att få med er fler medarbetare. Hälsomätningen utförs i samma app som er hälsoutmaning och medarbetare får individuella hälsoprogram rekommenderat efter resultat. De kan även arbeta med individuell målsättning.