Träningsutmaning på jobbet

Träningsutmaningar på arbetsplatsen är ett bra sätt att främja hälsan! Det är en enkel och effektiv metod för att engagera många och få dem att delta. Vi erbjuder skräddarsydda träningsutmaningar som passar alla, oavsett utgångsläge. Vår långa erfarenhet gör att vi kan hjälpa er att planera och genomföra utmaningar som passar just era behov. 

Kontakta oss idag för att komma igång med en träningsutmaning som motiverar hela arbetsplatsen!

2 500

Organisationer har använt vår app genom åren!

40 000

Människor har motiverats till ett ökat hälsofokus!

25

Hälsoexperter finns tillgängliga för tips och råd  i vår plattform 

Enkla och roliga utmaningar för team och Individ

Låt träningsutmaningar vara din nyckel till att inspirera och stödja dina kollegor mot en hälsosammare livsstil, utan att vara påträngande. Våra utmaningar främjar samhörighet och sätter fokus på vad som skapar en hållbar arbetsmiljö. Vi specialiserar oss på att göra hälsoutmaningar enkla, roliga och motiverande för våra kunder. Genom att använda gamification och realtidsdata samt att fokusera på både lagarbete och individuell framgång har vi utvecklat en vinnande metod. 

Ta kontakt med oss för att ta del av vårt framgångsrika koncept idag!

Inspirera & engagera: träningsutmaningar på jobbet för sundare vanor

Optimera din arbetsplats med träningsutmaningar genom vår friskvårdsapp. Med vår flexibla plattform kan du enkelt organisera hälsoutmaningar som passar just era behov. Sätt upp gemensamma mål och koppla dem till välgörenhet för extra motivation. Välj från ett brett utbud av aktiviteter för att tjäna poäng, från traditionella stegtävlingar till aktiviteter som speglar era värderingar. Ta kontroll över er hälsa på jobbet med vår innovativa app idag!

Vår friskvårdsapp
  • Välj vilka aktiviteter ni vill ska räknas med.
  • Välj färger i appen.
  • Sätt gemensamt mål
  • Individuell målsättning + micro-learning
  • Teamchatt - bild & text
  • Addera hälsoundersökning

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Träningsutmaning för en frisk arbetsplats! 

Börja med träningsutmaningar på jobbet för att främja personalhälsa och friskvård. Friska och aktiva medarbetare är grundläggande för att skapa en hållbar och lönsam organisation på lång sikt. 

Vi är stolta över att stötta ökad motion och träning på arbetsplatser i hela Sverige. Med vår friskvårdsapp för företag är det lätt och roligt att komma igång. Vi erbjuder smidiga lösningar för att organisera olika typer av aktivitetstävlingar och stegtävlingar som passar just ert företag. Kom igång med träningsutmaningar som driver hälsa och välmående hos era anställda redan idag!

Formulär för offertförfrågan!

Fyll i formulär nedan så återkommer vi till dig med ett offertförslag på vår roliga och motiverande aktivitetstävling för arbetsplatsen! 

Träningsutmaningar är en del av vår hälsoapp

Vill ni göra något mer långsiktigt än endast en träningsutmaning? Då ska ni kolla in vårt helhetskoncept. Med oss går det att kombinera kontinuerliga medarbetarundersökningar med hälsomätningar och hälsoaktiviteter  på arbetsplatsen.  Ett smart sätt för att få en mer holistisk bild över välmåendet hos er samt räkna på vinsten av att främja medarbetarhälsa.