Inspiration: kom igång med en hälsoinsats

Inspiration för arbetsplatser som vill komma igång med aktivitetstävling eller stegtävling. Även tips till arbetsplatsen som kört många friskvårdsinsatser redan och vill tänka lite nytt. 

Så aktiverar du din personal till mer motion

Fysisk aktivitet är bevisat att det ökar produktiviteten på jobbet, minskar sjuknärvaron och skapar mer engagerade medarbetare. Ta del av enkla tips på hur du kan uppmana dina anställda till motion!

Läs mer
Korta utmaningar - fristående/komplement till en större

Korta utmaningar kan ni använda som en extra trigger om ni har en befintlig längre utmaning. Då kan det vara kul att stärka engagemanget något eller helt enkelt ge en nudge och uppmuntra till en viss typ av aktivitet med en parallell utmaning.

Läs mer
Träning under arbetstid?

Är det så att ni har den fina förmånen där medarbetare kan träna på arbetstid? Men kanske tycker ni att de använder möjligheten alldeles för lite? Starta då en utmaning där ni fokuserar på just detta.

Läs mer
Hur funkar friskvårdsbidrag? (Stor guide)

Vi ger er en fullständig guide till friskvårdsbidrag. Varför ska ni satsa på det, vad är en bra summa att erbjuda, vad kan det användas till och vad är egentligen en bra summa att ge ut? Det svarar vi på. 

Läs mer