Stegtävling på jobbet

Stegtävling är en enkel och rolig hälsofrämjande aktivitet för att stärka rörelse och aktivitet i organisationen. Det finns många enkla hacks ni kan använda er av för att få med er både träningsentusiasterna och de som behöver en utmaning som mest för sitt välmående. Vi har lång erfarenhet av att guida våra kunder rätt för att få med sig så många som möjligt. 

Vårt motto är att våra stegtävlingar ska vara enkla, roliga och motivera alla till att röra på sig oavsett utgångspunkt.

40 000

Människor har motiverats till ett ökat hälsofokus!

2 500

Organisationer har använt vår app genom åren!

25

Hälsoexperter finns tillgängliga i vår plattform!

Stegtävling på jobbet - för ökad rörelse & välmående! 

Registrera dagliga aktiviteter och utmana kollegor på jobbet till fysisk aktivitet med vår stegräknarapp! Summering och poängställning visas i appen på ett roligt och användarvänligt sätt.  Era tagna steg registreras automatiskt via den inbyggda stegräknaren, på detta sätt synliggörs det för många att de faktiskt redan rör på sig mer än vad de kanske tror!

Stegtävlingar på jobbet är ett enkelt sätt för att få medarbetare att känna att de gör bra ifrån sig, samtidigt som det stärker hälsa, motion och sammansvetsar gruppen.

Stegtävlingsappen
  • Automatisk stegräkning
  • Sätt gemensamt mål
  • Teamchatt
  • Individuella stegmål
  • Välj färger i app 
  • Möjlighet att lägga till andra aktiviteter än steg

Testa en av våra populära hälsoutmaningar!
90 SEK/ anställd
(Ordinariepris 149 SEK/ anställd)

Klassisk stegutmaning

En klassisk stegutmaning som alltid går hem. En enkel och rolig utmaning som inspirerar medarbetare till ökad vardagsmotion.

Mental hälsoutmaning

En hälsoutmaning som inspirerar medarbetare till ökad aktivitet som stärker deras mentala välmående

Hållbarhetsutmaning

I denna utmaningen inspireras medarbetarna till hållbarhet i form av ökad rörelse samtidigt som de förbättrar klimatet, win-win.

En stegtävling som är motiverande & personlig

Med oss är det busenkelt att komma igång och skapa en stegtävling som känns personlig och motiverande! 

 
Snabb Leverans - De flesta är igång med sin stegtävling redan 3 dagar efter tecknat avtal.
Stegtävlingen har en teamchatt där ni kan peppa & motivera varandra.
Byt  enkelt till era färgkoder och ikoner för att skapa en känsla av att det är ert företags stegtävling.

Så blev vi på Söderhamn Eriksson frälsta! 
En dag i september hade vår koncernchef en information om tjänsten Wmotion. Detta blev sedan det stora samtalsämnet under de följande fem veckorna och det gjorde att vi peppades av varandra och motivationen ökade för varje dag som gick. Många av oss räknade bara steg, medan andra utövade olika former av motion så som cykling, stavgång, ridning, golfspel, tennis mm. Denna entusiasm gör att företaget anmält sig på nytt och kommer då att ta med alla våra systerföretag!

- Annelie , Söderhamn Eriksson i Mariannelund

Vanliga frågor & svar om vår 

stegtävling för företag! 

Hur fungerar det med automatisk stegräkning?

Vår app synkar med Google Fit och Apple Health vilket innebär att stegen registreras automatiskt direkt i appen. För de som inte vill godkänna synkning så finns också möjligheten att registrera steg manuellt.

Går det att koppla appen till stegarmband och aktivitetsklockor?

Vår app går att koppla till de flesta stegarmband och aktivitetsklockor. Vi har en integrering mot både Google Fit och Apple Health. Två appar som kan hämta steg och aktivitet från de flesta devices. 

Hur visas poängställning i appen?

Alla kommer att kunna se vilka lag samt individer som ligger i toppen i organisationen. De olika lagens poäng räknas på medelvärdet, vilket innebär att teamens poäng är rättvisa fast om antalet teammedlemmar är olika.

Hur fungerar individuell poängsättning?

Varje person kan sätta personliga stegmål varje vecka, följa sin egen aktivitet och samla på olika motions- och aktivitetspokaler. 

Stegtävlingar på jobbet ska vara enkla & roliga!

Steg- och aktivitetstävlingar är en aktivitet som stärker teamkänslan på jobbet och motiverar hela arbetsplatsen till mer rörelse i vardagen. Vi tror att stegtävlingar på jobbet ska vara enkla och roliga för att alla ska kunna vara med!

Tillsammans aktiverar vi arbetsplatser oavsett ålder eller tidigare träningserfarenhet och hjälper ditt företag att öka frisknärvaron.

Skicka offertförfrågan stegtävling

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort med ett prisförslag för vår populära stegräknartävling.

 

En främjande & datadriven företagshälsa.

Våra stegtävlingar är en del av vad vi kan erbjuda. Om du är intresserad av att veta hur vi kan komma in som en mer heltäckande företagshälsa rekommenderar vi dig att läsa mer här eller kontakta oss för mer information!