Stegtävling på jobbet - för en aktivare arbetsplats!

Vårt motto är att våra stegtävlingar ska vara enkla, roliga och motivera alla till att röra på sig oavsett utgångspunkt.

Stegtävling på jobbet!

Registrera dagliga aktiviteter och utmana kollegor på jobbet till fysisk aktivitet med vår friskvårdsapp! Summering och poängställning visas i appen på ett roligt och användarvänligt sätt. Tagna steg registreras automatiskt via den inbyggda stegräknaren, på detta sätt synliggörs det för många att de faktiskt redan rör på sig mer än vad de kanske tror!

Stegtävlingar på jobbet är ett enkelt sätt för att få medarbetare att känna att de gör bra ifrån sig, samtidigt som det stärker hälsa, motion och sammansvetsar gruppen.

friskvårdsapp
  • Automatisk stegräkning
  • Sätt gemensamt mål
  • Teamchatt
  • Individuella stegmål
  • Välj färger i app 
  • Möjlighet att lägga till andra aktiviteter än steg

Vi har 2 motton i leverans av vår stegtävling: motiverande & enkelt.

  • De flesta är igång med sin stegtävling redan 3 dagar efter tecknat avtal.
  • Stegtävlingen stärker teamkänsla och individens hälsa!

Så blev vi på Söderhamn Eriksson frälsta! 
En dag i september hade vår koncernchef en information om tjänsten Wmotion. Detta blev sedan det stora samtalsämnet under de följande fem veckorna och det gjorde att vi peppades av varandra och motivationen ökade för varje dag som gick. Många av oss räknade bara steg, medan andra utövade olika former av motion så som cykling, stavgång, ridning, golfspel, tennis mm. Denna entusiasm gör att företaget anmält sig på nytt och kommer då att ta med alla våra systerföretag!

- Annelie , Söderhamn Eriksson i Mariannelund

Vanliga frågor & svar om vår 

stegtävling för företag! 

Hur fungerar det med automatisk stegräkning?

Vår app synkar med Google Fit och Apple Health vilket innebär att stegen registreras automatiskt direkt i appen. För de som inte vill godkänna synkning så finns också möjligheten att registrera steg manuellt.

Hur visas poängställning i appen?

Alla kommer att kunna se vilka lag samt individer som ligger i toppen i organisationen. De olika lagens poäng räknas på medelvärdet, vilket innebär att teamens poäng är rättvisa fast om antalet teammedlemmar är olika.

Går det att koppla appen till stegarmband och aktivitetsklockor?

Vår app går att koppla till de flesta stegarmband och aktivitetsklockor. Vi har en integrering mot både Google Fit och Apple Health. Två appar som kan hämta steg och aktivitet från de flesta telefoner. 

Hur fungerar individuell poängsättning?

Varje person kan sätta personliga stegmål varje vecka, följa sin egen aktivitet och samla på olika motions- och aktivitetspokaler. aktivitetstävling.

Stegtävlingar på jobbet ska vara enkelt och roligt så att alla kan vara med!

Steg- och aktivitetstävlingar är en aktivitet som stärker teamkänslan på jobbet och motiverar hela arbetsplatsen till mer rörelse i vardagen. Vi tror att stegtävlingar på jobbet ska vara enkelt och roligt för att alla ska kunna vara med!

Tillsammans aktiverar vi arbetsplatser oavsett ålder eller tidigare träningserfarenhet och hjälper ditt företag att öka frisknärvaron.

- Sandra Jönsson, Health Manager & Wellbefys grundare

Skicka offertförfrågan stegtävling

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort med ett prisförslag för vår populära stegräknartävling.

 

En proaktiv och datadriven företagshälsa.

Våra stegtävlingar är en del av vad vi kan erbjuda. Om du är intresserad av att veta hur vi kan komma in som en mer heltäckande företagshälsa rekommenderar vi dig att läsa mer här eller kontakta oss för mer information!