Hälsoutmaning på jobbet

Komma igång med hälsoutmaningar på jobbet, en hälsofrämjande aktivitet som är enkel att kicka igång, samt få med sig många på. Det viktiga är hur ni sätter upp er hälsoutmaning  och vad som är syftet. Med oss motiverar ni alla oavsett utgångsläge. Vi har lång erfarenhet av att hitta rätt i upplägg.

Kontakta gärna oss så hjälper vi er att hitta en hälsoutmaning som motiverar flera olika grupper samtidigt! 

2 500

Organisationer har använt vår app genom åren!

40 000

Människor har motiverats till ett ökat hälsofokus!

25

Hälsoexperter finns tillgängliga för tips och råd  i vår plattform 
Hälsoutmaning på jobbet

Hälsoutmaningar som hälsofrämjande aktivitet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Testa en av våra populära hälsoutmaningar
Just nu 90 SEK/ anställd 
(ordinariepris 149 SEK/anställd).

 

Stegutmaning

En klassisk stegtävling som alltid går hem. En enkel och rolig utmaning som inspirerar medarbetare till ökad vardagsmotion.

Hållbarhetsutmaning

I denna utmaningen inspireras medarbetarna till hållbarhet i form av ökad rörelse samtidigt som de förbättrar klimatet, win-win.

Mental hälsoutmaning

En hälsoutmaning som inspirerar medarbetare till ökad aktivitet som stärker deras mentala välmående.

Hälsoutmaningar på jobbet som inspirerar & stärker

Med vår friskvårdsapp har det aldrig varit enklare och flexiblare att anordna aktivitetstävlingar som möter just er arbetsplats behov. Lägg in ett gemensamt mål, kanske vill ni koppla det till välgörande ändamål . Välj sedan vilka aktiviteter som ska ge poäng. Kanske vill ni ha en mer klassisk stegtävling, eller så kanske ni vill mixa upp det lite med aktiviteter kopplade till exempelvis er organisations värdeord. 

Vår friskvårdsapp
  • Välj vilka aktiviteter ni vill ska räknas med.
  • Välj färger i appen.
  • Sätt gemensamt mål
  • Individuell målsättning + micro-learning
  • Teamchatt - bild & text
  • Addera hälsoundersökning
Hälsoutmaning på jobbet

Varför en hälsoutmaning med oss? 

  • En hälsoapp som stärker teamkänsla och individens hälsa på en och samma gång.
  • Följ data i realtid och peppa hela organisationen till sundare vanor.
  • Insikter och möjlighet till stöd och coachning av ledande expertis digitalt och mänskligt efter resultat.
  • Addera en digital + medicinsk hälsoundersökning till er friskvårdssatsning! 

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Hälsoutmaning på jobbet som en del av det hälsofrämjande arbetet

Hälsoutmaningar på jobbet är ett utmärkt sätt att enkelt arbeta med personalhälsa och friskvård. För att uppnå en hållbar, växande och lönsam organisation är friska och hälsosamma medarbetare en viktig byggsten i det långsiktiga arbetet. Vi är mycket stolta över att vara en del av ökad motion och träning på arbetsplatser runtom i Sverige.

Vår friskvårdsapp för företag är utformad för att vara så enkel och rolig som möjligt. Vi gör det smidigt för ditt företag att komma igång med alla möjliga typer av aktivitetstävlingar och stegtävlingar.

Formulär för offertförfrågan!

Fyll i formulär nedan så återkommer vi till dig med ett offertförslag på vår roliga och motiverande aktivitetstävling för arbetsplatsen! 

Hälsoutmaningar är en del av vår hälsoapp

Vill ni göra något mer långsiktigt än endast en hälsoutmaning? Då ska ni kolla in vårt helhetskoncept. Med oss går det att kombinera kontinuerliga medarbetarundersökningar med överblick över friskvårdssatsningar och dess effekter - frisknärvaron.