Friskvårdstävling 
på jobbet

Friskvårdsaktiviteter på jobbet ska vara både roligt, motiverande och enkelt oavsett utgångspunkt. Kom igång med vår friskvårdsapp och ta friskvårdarbetet till en ny nivå! Vi hjälper er att anordna både stegtävlingar och aktivitetstävlingar. Populära aktiviteter då alla kan vara med oavsett tidigare träningserfarenhet.

En friskvårdstävling där ni bestämmer upplägg!

  • Skapa ER friskvårdsapp: Byt till era företagsfärger och sätt in personliga länkar till er friskvårdsgrupp eller benefitsidor.

  • Välj ert upplägg: Vad vill ni anordna för typ av frsikvårdsaktivitet? Social? Motion och rörelse? Steg och eller aktivitetsregistrering? Vad vill ni ha får mål? Ni väljer, vi hjälper er att sätta upp kontot!

  • Skapa en starkare teamkänsla: Peppa varandra direkt i en teamchatt i appen!

  • Egen målsida för medarbetare: Ge medarbetare möjlighet att sätta egna mål på en personlig motionssida.

Det har hjälpt många på vårt företag att komma ut och röra på sig lite extra. Själv så kom jag igång med träningen igen tack vare detta så resultatet blev 5 kilo lättare. Jag kommer fortsätta med träning och er tjänst!”

- Pernilla Lindgren, Dooria

Automatisk stegräkning

Vi använder stegräknare, antingen i träningsarmband, vanliga stegräknare eller mobiltelefonernas inbyggda, som synliggör vardagsmotionen för deltagarna. Genom att lyfta fram den och ge poäng för hur mycket man rör sig, ökar vi bevisat medvetenheten och viljan att träna mer.

Skräddarsydd friskvårdstävling för din arbetsplats!

Vill du ha en friskvårdsaktivitet anpassad efter ditt företags faktiska behov? Kontakta oss så hjälper vi er skräddarsy en friskvårdstävling efter era önskemål! Vi på Wmotion tror på att friskvårdsinsatser ska vara roliga och inspirerande.

Hälsoinsatser för en minskad frånvaro

Att se medarbetares hälsa som en del i det strategiska arbetet i verksamheten är otroligt viktigt. Enligt oss bör hälsoarbetet ses som en långvarig strategi. En stor fördel är att lyckas gå från reaktivt till förebyggande, vilket på sikt kommer påverka inte bara hälsan men även trivsel, motivation och engagemang. Vi hjälper er gärna i ert hälsoarbete!